Απο που μας παρακολουθουν

Ξαναγράφουν την Ελληνική ιστορία (οπως γουστάρουν) .Τι έμαθα από την εκπομπή του skai για την επανάσταση του 1821!









-Πόσο άραγε ιδιωτικός χώρος είναι το facebook την στιγμή που έχει κάποιος 5.000 φίλους που πολλούς απο αυτούς δεν τους γνωρίζει καν?

-Πόσο σεβασμό και σοβαρότητα πρέπει να έχει ένας παρουσιαστής στα σχόλια μιας παραγωγής για την ιστορία ενός έθνους με αναφορές σε μεγάλους ήρωες ,όταν φοράει τις ηλεκτρονικές του πιτζάμες (facebook)?

-Το επιχείρημα του ότι στην αγγλία η ομοφυλοφιλία ήταν αδίκημα δεν αποτελεί δικαιολογία,γιατί αν δεν  ήταν  δηλαδή στην αγγλία και στην σκλαβωμένη Ελλάδα αδίκημα θα
πίστευε ότι θα μπορούσε και να ήταν αρραβωνιασμένος gay? 

-Αν είναι σαχλό και ηλίθιο αστείο το να πει κάποιος  ότι ο  Κολοκοτρώνης ήταν  gay πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος όταν απαντά ότι όχι μόνον ήταν ...αλλά ήταν και αρραβωνιασμένος?

-Δεν αποκαλείς τους άλλους ακροδεξιούς και ακροδεξιά blog...ΑΛΛΑ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ!
 για την ηλιθιότητα σου.

Προς
κ.Ψωλή του Βουκεφάλα
Ξαναγράφουν την Ελληνική ιστορία (οπως γουστάρουν) .Τι έμαθα από την εκπομπή του skai για την επανάσταση του 1821!
1. Η υπόδουλη Ελλάδα εκτεινόταν μέχρι τη Λαμία (να δεις που τα γηπεδικά συνθήματα γέμουν ιστορικών πληροφοριών...).

2. Οι μισοί της κάτοικοι ήταν Αλβανοί (οι άλλοι μισοί κάτι άλλο, πάντως σίγουρα κάτι μπάσταρδο).

3. Αρχικά μας άρεσε που...
ήμασταν υπόδουλοι (μετά μάλλον βαρεθήκαμε...).

4. Ποτέ δεν μας άρεσε να πληρώνουμε φόρους. Όταν σταματήσαμε να βγάζουμε πολλά, τότε και μόνο τότε αρχίσαμε να έχουμε αρνητικά αισθήματα για την Υψηλή Πύλη.

5. Τα κίνητρα της Επανάστασης ήταν κυρίως οικονομικά (δεν έγινε λόγος για τα προηγούμενα επαναστατικά κινήματα, ούτε καν νύξη...).

6. Επί οθωμανικής αυτοκρατορίας οι Έλληνες απολάμβαναν δωρεάν παιδείας στην πληθώρα σχολείων που οικοδόμησαν οι Οθωμανοί, δωρεάν υγεία στα πολλά νοσοκομεία που επίσης έκτισαν οι Οθωμανοί, και .....


άριστων κοινωνικών υπηρεσιών στο πλήθος οικοδομημάτων κοινωνικής ωφέλειας που και πάλι έκτισαν οι Οθωμανοί.

7. Ότι όσοι πήραν τα όπλα ήταν κατσαπλιάδες, που ήθελαν να πάρουν το πάνω χέρι για ίδιον όφελος.

8. Ότι υπάρχει φυλετική ασυνέχεια του ελληνικού έθνους, καθότι όλοι εμείς σήμερα είμαστε μάλλον τουρκόσποροι, απόγονοι επιμιξιών με όλους τους υπόλοιπους γειτονικούς μας λαούς (αυτοί πάντως παραμένουν γνησιότατοι...) που για κάποιο λόγο μας άρεσε ή απλά έτυχε να χρησιμοποιούμε την ελληνική γλώσσα και να είμαστε ορθόδοξοι χριστιανοί.

9. Η Εκκλησία αποτελούσε ένα από τα τρία κακά που βίωνε ό μέσος χριστιανός υπήκοος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

10. Tους φόρους τους συνέλεγαν και πάλι Έλληνες, οι οποίοι ήταν διεφθαρμένοι (όπως ήταν εξάλλου όλοι οι Έλληνες...) και τελικά αυτοί διέφθειραν την Υψηλή Πύλη στο χρηματισμό και όχι το αντίστροφο, όπως νομίζαμε τόσο καιρό....


ΤΟ ΞΕΣΟΒΑΝΤΙΣΜΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΕΙΧΕ ΓΚΟΜΕΝΟ!





Δείτε ποιους χρηματοδοτεί η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος να ξαναγράφουν την ελληνική ιστορία (οπως γουστάρουν) μέσω ιδιωτικών τηλεοπτικών καναλιών.
In ανθελληνες, In ΕΛΛΑΔΑ"ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ"



Όπως μας πληροφόρησε ο Τατσόπουλος παρουσιαστής της εκπομπής από την σελίδα του στο facebook,την Τετάρτη δεν απαντάει σε μηνύματα,παρά μόνο μας δίνει τα στατιστικά από την τηλεπίτα που πήρε η εκπομπή.
Όπως στην συνέχεια μας ενημέρωσε...και ότι θα αναχωρήσει "για το τεταρτιάτικο ανθελληνικό του μάθημα δημιουργικής γραφής"...



Και από πάνω σε άλλα μηνύματα,πανηγυρίζανε η Βαλινάτου με την Αλ Σάλεχ,η οποία μας ενημέρωσε με την σειρά της...Afrodite Al Salech ωραια ... fish and chips ... και προπαγανδα ... nice!


Ο/η Βαλιανάτου χάρηκε ιδιαιτέρως μόλις ο Τατσόπουλος,άλλαξε το όνομα του προς χάριν του HELLAS ORTHODOXY και αυτοονομάστηκε σε "ψωλή του βουκεφάλα"..
Gregory Vallianatos A ‎...πές το επιτέλους!! ...άκου Tatsopoulos... Kόντεψες να το πιστέψεις...

Τα "συγχαρητήρια μου" στην Εθνική Τράπεζα.
Την ώρα που ο πρωθυπουργός της Τουρκίας δηλώνει πως δεν μπορεί να ελέγξει την επιθετική τακτική του στρατού του,οι συνεχόμενες προκλήσεις/παραβιάσεις και οι αποκαλύψεις για σχεδιασμένη επίθεση της Τουρκίας σε ελληνικά νησιά έγιναν γνωστές,εσείς χρηματοδοτήσατε τους δηλωμένους ανθέλληνες/μισέλληνες -Νενέκους να κάνουν επιστημονική διαστρέβλωση της Ιστορίας της χώρας μας.
ΕΥΓΕ...

1 σχόλια:

Βρίζοντας και πολεμώντας (Γεώργιος Καραϊσκάκης)
Τις προάλλες εκεί που έψαχνα να βρώ κάτι για την Επανάσταση του '21 έπεσα σε μια αναφόρά σχετικά με τον θάνατο του Καραϊσκάκη

Λέγεται ότι χτυπήθηκε απο φιλικό χέρι (χωρίς ποτέ να διευκρινιστεί) ...οτι είδε ποιός τον βάρεσε και τα τελευταία του λόγια του αθυρόστομου Καραϊσκάκη ήταν: "αν γίνω καλά θα τον χαλάσω εγώ αυτόν που με βάρεσε εάν ψοφήσω κλάστε μου το μπούτσο "

Μπορεί η εικόνα που έχουμε για τους ήρωες του '21 να είναι κομμάτι εξωραισμένη απο τα σχολικά βιβλία , η αλήθεια είναι ότι επρόκειτο για απλούς ανθρώπους που στην επικοινωνία τους δεν ήταν με το "σας" και με το "σείς" αλλα άνθρωποι όπως όλοι μας που σε κάθε ευκαιρία το έριχναν το γαμωσταυρίδι τους .
Στα χναρια λοιπον του στρατηγου λεω στους κάθε ειδους μαλακες πισογλεντηδες ανθελληνες οτι θα μας κλασουν τον πουτσο με τις εκπομπες τους ετσι και αλλιως τους εχουμε γραμμενους στα αρχιδια μας ...

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More