Απο που μας παρακολουθουν

Ο Άρχων των Ουρανίων Στρατιών - Αρχάγγελος Μιχαήλ



To κείμενο γράφτηκε περισσότερο για εκείνους που πιστεύουν ότι οι καιροί είναι περίεργοι και όλα συσχετίζονται με Ανώτερες Δυνάμεις που επεμβαίνουν όταν κρίνουν απαραίτητο. Σε όσους πιστεύουν ότι ο "καιρός γαρ εγγύς" αφού η κατάσταση στον κόσμο και στην Ελλάδα έφτασε σε περίεργα όρια. Προπάντων όμως σε αυτούς που πάντα σε κάποια δυσκολία στη ζωή τους παλεύουν, αλλά ταυτόχρονα κάνουν και τον Σταυρό τους... και πιστεύουν σε αυτό που κάνουν. Σε αυτούς που έχουν επιλέξει στρατόπεδο στην επικείμενη μάχη. Οι υπόλοιποι είναι σεβαστοί στην (όποια) συζήτηση και σίγουρα μπορούν να πορευτούν "άνεφ Θεού" στη ζωή τους αφού έτσι πιστεύουν. Πάλι φίλοι θα είμαστε αρκεί οι μεν να μην χλευάζουν τις απόψεις των δε.
Πολλοί υποψιασμένοι πιστεύουν ότι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ως ανώτερη δύναμη θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις. Πολλοί έχουν επισκεφτεί τη Λέσβο και την εκκλησία-μοναστήρι του Ταξιάρχη - Αρχάγγελου Μιχαήλ. Αρκετοί έχουν νιώσει την δύναμή του είτε από απόσταση είτε στο χώρο αυτό. Δεν θα αναφέρω θαύματα που έχουν αναφερθεί ή θαύματα που έχουν γίνει (για όποιον σκοπό) σε μεμονωμένους ανθρώπους ή μικρές ομάδες. Τον τελευταίο καιρό όμως με ανεξήγητο τρόπο ένα μικρό τριαντάφυλλο "έφυγε" από μια ανθοδέσμη με λουλούδια που προσφέρθηκε στην εικόνα και κόλλησε με ανεξήγητο τρόπο πάνω στην πανοπλία του Αρχάγγελου, δίπλα στο σπαθί του. Το τζάμι που προστατεύει-καλύπτει το πρόσωπο (που είναι φτιαγμένο με αίμα σφαγιασθέντων μοναχών και χώμα) είναι μέρος της γενικότερης κατασκευής και δεν ανοίγει από οποιονδήποτε. Αρκετός κόσμος επισκέπτεται την εκκλησία για να δει το τριανταφυλλάκι που δεν έχει μαραθεί για ένα μήνα και 3 εβδομάδες τώρα (!!!) κολλημένο στην μεταλλική πανοπλία. Παράλληλα μόλις πληροφορήθηκα ότι ένα (σχετικά δυσάρεστο) σημάδι (ή έστω προειδοποιητικό για τους καιρούς που πλησιάζουν) έχει συμβεί: Η εξωτερική εικόνα του ναού που απεικονίζει ολόκληρο τον Αρχάγγελο Μιχαήλ έχει παρουσιάσει μια ανεξήγητη κόκκινη, κάθετη, μεγάλη γραμμή. Και αυτή μέσα από το τζάμι που για να αφαιρεθεί χρειάζονται να βγουν βίδες κλπ. αν και το συγκεκριμένο, είναι μεγέθους 2,5 μέτρων και θα χρειαζόταν ειδικό συνεργείο με ειδικά μηχανήματα και αρκετή ώρα για να αφαιρεθεί χωρίς να σπάσει. Οπότε κάποιος από το μικρό χωριό θα έβλεπε την κινητικότητα και θα αποκάλυπτε την όποια υποτιθέμενη απάτη έχει μπει στο μυαλό αυτών που δεν πιστεύουν στο θαύμα. Το 2012 μπήκε με πολλά σημάδια (όπως βλέπουμε και σε άλλο σημείο του forum). Δεν ξέρω τι συσχετίζεται με τι. Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει ή θα συμβεί. Το κείμενο γράφεται ως ελάχιστος φόρος τιμής στον Ταξιάρχη και πληροφόρησης σε αυτούς που πιστεύουν στην Ανώτερη Θετική Δύναμη, που ανεξάρτητα αν ονομάζεται "Θεός" ή όχι, είναι πάνω και πίσω από όλα. Σε αυτούς που πιστεύουν ότι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ θα σηκώσει σύντομα το σπαθί του... 

Πάνω είναι η μεγάλη (2,5 μέτρων) εικόνα στο προαύλιο του ναού.
Εδώ (στις 3 φωτόγραφίες) είναι η εικόνα μέσα στο ναό (από αίμα και χώμα). Στην πρώτη φαίνεται με τόξο το τριαντάφυλλο. Στις άλλες φωτό τα τριαντάφυλλα είναι εκτός τζαμιού. Κάτω φαίνεται και το πολυσυζητημένο σπαθί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More