Απο που μας παρακολουθουν

Ο Χυµός Λεµονιού 10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χηµειοθεραπεία!

Ο Χυµός του Λεµονιού είναι 10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χηµειοθεραπεία και σκοτώνει 11 ειδών Καρκινογόνα Κύτταρα! Σας το µεταφέρω απλά. Όσοι είναι του ιατρικού κλάδου ή γνωρίζουν αντίστοιχα, ας τους το µεταδώσουν. Ίσως να υπάρχει αλήθεια και σκοπιµότητα ταυτόχρονα… Οι ωφελιµότητες του λεµονιού. Το λεµόνι, είναι ένα θαυµατουργό προϊόν στο να σκοτώνει τα καρκινογόνα κύτταρα. Είναι 10.000 φορές ισχυρότερο από τη χηµειοθεραπεία, γιατί δεν το αποδεχόµαστε αυτό; Διότι υπάρχουν οργανισµοί που ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν µια συνθετική ουσία, που να τους επιτρέπει να αποκτήσουν κέρδη φανταστικά!
Για αυτό και από τώρα µπορείς προκαταßολικά να ßοηθήσεις έναν φίλο που το χρειάζεται, επιτρέποντάς του να πληροφορηθεί ότι του είναι χρήσιµο να πιει χυµό λεµονιού για την πρόληψη της ασθένειας. Η γεύση του είναι ευχάριστη και φυσικά δεν προξενεί τις φοßερές επιδράσεις της χηµειοθεραπείας. Και εφόσον έχει την δυνατότητα να το πράξεις, φύτεψε µια λεµονιά στον κήπο σου. Όλα τα µέρη του είναι ωφέλιµα. Την επόµενη φορά που επιθυµείς να πιεις χυµό, ζήτα φυσικό χυµό λεµονιού χωρίς συντηρητικά. Πόσα άτοµα πεθαίνουν ενώ το µυστικό αυτό παραµένει φυλαγµένο, µε καχυποψία, ώστε να µη θέσει σε κίνδυνο τα κέρδη εκατοµµυρίων των µεγάλων φαρµακευτικών επιχειρήσεων!
Όπως γνωρίζετε πολύ καλά, η λεµονιά είναι χαµηλή. Δεν καταλαµßάνει µεγάλο χώρο. Όλοι τη γνωρίζουν σαν λεµονιά. Το φρούτο του είναι ένα κιτρικό προϊόν µε διαφορετικές όψεις, το εσωτερικό του µπορεί να φαγωθεί άµεσα ή να επεξεργαστεί για την παραγωγή ποτών, αναψυκτικών, γλυκισµάτων κλπ. Το σηµαντικό σε αυτό το φυτό οφείλεται ...


στα ισχυρά αντικαρκινογόνα αποτελέσµατά του. Και ακόµα και εάν του αποδίδονται περισσότερες χηµικές ιδιότητες, το σηµαντικότερο αυτού είναι δράση του πάνω στις κύστες και τους όγκους. Το φυτό αποτελεί µια θεραπευτική αγωγή για τον καρκίνο, δοκιµασµένο σε καρκίνους όλων των µορφών. Υπάρχουν ορισµένοι που το συνιστούν για όλες τις µορφές καρκίνου. Επιπλέον το θεωρούν σαν έναν παράγοντα αντιµικροßιακού ευρέος φάσµατος, κατά των µολύνσεων των ßακτηριδίων και όγκων, ικανό στην καταπολέµηση των εσωτερικών παρασίτων και σκουληκιών, ρυθµιστή τη υψηλής αρτηριακής πίεσης, είναι αντικαταθλιπτικό και καταπολεµά το άγχος και τις νευρικές διαταραχές.
Η πηγή αυτής της πληροφορίας είναι εντυπωσιακή: προέρχεται από έναν εκ των µεγαλύτερων φαρµακευτικών εταιρειών στον κόσµο που διαßεßαιώνει ότι µετά από 20 χρόνια εργαστηριακών µελετών, που πραγµατοποιήθηκαν από το 1970 και συνακόλουθα έτη.
Τα εξαχθέντα συµπεράσµατα ήταν: καταστρέφει τα καρκινογόνα κύτταρα 12 τύπων καρκίνων, συµπεριλαµßανοµένων, του εντέρου κόλον, του στήθους, του προστάτη, των πνευµόνων και του παγκρέατος… τα χηµικά συστατικά του δένδρου κατέδειξαν ότι δρα 10.000 καλύτερα στην επιßράδυνση ανάπτυξης των καρκινογόνων κυττάρων από το φαρµακευτικό προϊόν adriamycin, ένα χηµειοθεραπευτικό φαρµακευτικό προϊόν, που χρησιµοποιείται συνήθως στον κόσµο όλο.
Το πλέον εντυπωσιακό της θεραπείας είναι ότι µε τον εξαγόµενο χυµό λεµονιού καταστρέφονται µόνον τα καρκινογόνα κύτταρα και δεν επιδρά στα υγιή. Το κείµενο κυκλοφόρησε από το Ινστιτούτο των Επιστήµων Υγείας, llc 819n, Charles Street, Βαλτιµόρη, MD 1201.
(Σηµείωση «ID») Το αναδηµοσιεύουµε γιατί και αν δεν αληθεύουν τα συγκεκριµένα στοιχεία, το λεµόνι δεν ßλάπτει. Η καχυποψία του κοινού όσον αφορά τις προθέσεις των µεγάλων πολυεθνικών δεν έχει αυξηθεί τυχαία τα τελευταία 30 χρόνια. Υπήρξαν ζωντανά παραδείγµατα Εγκληµατικών Ενεργειών κατά της Ανθρωπότητας από αρκετές Φαρµακοßιοµηχανίες, µερικές από τις οποίες τελικά στις ΗΠΑ, κατηγορήθηκαν και καταδικάστηκαν. Οι καπνοßιοµηχανίες είναι ένα παράδειγµα. Το ίδιο συνέßη µε τις ορµόνες. Οι Φαρµακοßιοµηχανίες έπεισαν του γιατρούς ότι οι ορµόνες ßελτιώνουν την εµφάνιση της γυναίκας µετά την εµµηνόµαυση, µε αποτέλεσµα εκατοµµύρια γυναίκες στις ΗΠΑ για πάνω από 20 χρόνια να φορτώνουν τον οργανισµό τους µε περιττές ορµόνες και µε αποτέλεσµα ο αριθµός των καρκινογεννήσεων στις συγκεκριµένες γυναίκες να εκατονταπλασιαστεί και να πεθάνουν εκατοµµύρια γυναίκες! Έπρεπε δηλαδή, να πεθάνουν τόσα εκατοµµύρια γυναίκες για να παραδεχτούν τελικά, ότι οι ορµόνες παράγουν καρκινογενήσεις; Υπάρχουν πολλές πανεπιστηµιακές µελέτες οι οποίες «πνίγονται» από τις Φαρµακοßιοµηχανίες, που στηρίζουν ότι υπάρχουν εναλλακτικές θεραπείες του καρκίνου, αντί της χηµειοθεραπείας, όµως τα κέδρη από τη διάθεση αυτού του χηµικού φαρµάκου είναι τεράστια! )

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More