Απο που μας παρακολουθουν

Κάλεσε την αστυνομία για να γλυτώσει από την αχόρταγη σύζυγο

Ένας Τούρκος που κατοικεί στη νοτιοδυτική Γερμανία κάλεσε την αστυνομία για να τον βοηθήσει να γλιτώσει από τον ακόρεστο… ερωτικό πόθο της συζύγου του.
Ο άνδρας, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, τηλεφώνησε στην άμεση δράση της πόλης Βάιμπλινγκεν προκειμένου τα όργανα της τάξης να τον βοηθήσουν να προασπίσει τη νυχτερινή του ανάπαυση ενώ ιδιάιτερα εξουθενωμένος τους αποκάλυψε το δράμα που ζει.
Οπως είπε είναι 18 χρόνια παντρεμένος, έχει δύο παιδιά και μια γυναίκα που τον εξουσιάζει και τον ταπεινώνει. Για το λόγο αυτό τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει εγκαταλείψει τη συζυγική κλίνη και κοιμάται στο καθιστικό. Αυτό όμως δεν εμποδίζει την «καταπιεστική» σύζυγο να απαιτεί από αυτόν να εκπληρώσει τα συζυγικά του καθήκοντα.
Βλέποντας το μαρτύριό του να συνεχίζεται πρόσφατα ο άνδρας πήρε τη γενναία απόφαση να ....
χωρίσει και να μετακομίσει προκειμένου να βρει την ηρεμία του, ψυχή τε και σώματι, κυρίως γιατί το πρωί πρέπει να είναι δυνατός και με διαύγεια πνεύματος όταν φεύγει για τη δουλειά, κάτι που δεν είναι εφικτό στην παρούσα φάση κάθώς κάθε ημέρα ξυπνά εξουθενωμένος αφού υποχρεώνεται να εκπληρώνει τις ερωτικές απαιτήσεις της γυναίκας του. 

Πηγή: Έθνος

 Αν η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν και κάπως έτσι ,σιγουρα ο ανθρωπος ειχε μεγάλο πρόβλημα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More