Απο που μας παρακολουθουν

INFINIA LX9500: Η πρώτη Full LED 3D τηλεόραση από την LG

H πρώτη Full LED 3D τηλεόραση παγκοσμίως είναι γεγονός. Η LX9500 βασίζεται στον πρωτοποριακό σχεδιασμό “INFINIA” της LG που προσφέρει υψηλή ευκρίνεια και κορυφαία ποιότητα εικόνας.
Η LX9500 αξιοποιεί την τεχνολογία "active panel" για τρισδιάστατη θέαση, με τη χρήση γυαλιών με ενεργά κλείστρα για τρισδιάστατη απεικόνιση. Τα γυαλιά ενεργών κλείστρων προσθέτουν βάθος στην εικόνα και προσφέρουν άριστη 3D αίσθηση, καθώς ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται σε συγχρονισμό με τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης, μπλοκάροντας ταχύτατα την εικόνα πρώτα στο ένα μάτι και μετά στο άλλο.

Επιπλέον, η LX9500 είναι η μοναδική 3D τηλεόραση που .....


ενσωματώνει διπλό πομπό υπέρυθρων (IR Emitter), που στέλνει σήμα στα γυαλιά για τον απόλυτο συγχρονισμό με την τηλεόραση, εξασφαλίζοντας ότι οι καταναλωτές απολαμβάνουν την τρισδιάστατη εμπειρία με ευρύτερη γωνία θέασης και από μεγαλύτερη απόσταση.

Τα ενεργά 3D γυαλιά είναι ιδιαίτερα άνετα και μπορούν να φορεθούν για εκτεταμένη χρονική περίοδο, ενώ έχουν τη δυνατότητα να επαναφορτιστούν μέσω USB, προσφέροντας έως και 40 ώρες απρόσκοπτης θέασης.
Ως η πρώτη Full LED 3D τηλεόραση παγκοσμίως, η LX9500 ενσωματώνει την καινοτόμο τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού, όπου η Full LED οθόνη φωτίζεται απευθείας από μια συστοιχία LED στο πίσω μέρος της, προσφέροντας υψηλότερη ποιότητα εικόνας, με εξαιρετική φωτεινότητα και μεγαλύτερη ευκρίνεια.

Επιπλέον, χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία TruMotion 400Hz της LX9500, μειώνεται στο μέγιστο το φαινόμενο "crosstalk", ενώ ο δυναμικός λόγος αντίθεσης 10.000.000:1 βελτιώνει ακόμη περισσότερο την τρισδιάστατη απεικόνιση, μεταφέροντας τον θεατή στην καρδιά της δράσης για μια αξέχαστη εμπειρία θέασης.
Παράλληλα, ο βραβευμένος σχεδιασμός INFINIA της LX9500 στοχεύει στη δημιουργία της απόλυτης τρισδιάστατης εμπειρίας, ακριβώς όπως συμβαίνει με τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά γνωρίσματά της.

Η LX9500 διαθέτει λείο φινίρισμα με βάθος 22,3 χιλ. και εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο οθόνης που φτάνει μόλις τα 16 χιλ., προκειμένου να προσφέρει ακόμα πιο διευρυμένη απεικόνιση και τρισδιάστατες εικόνες που ουσιαστικά «ξεπηδούν» μέσα από την οθόνη.

Η LX9500 προσφέρει κορυφαία επίπεδα ψυχαγωγίας, καθώς αναπαράγει απροβλημάτιστα περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας 2D, το οποίο βελτιστοποιείται περαιτέρω με τη χρήση της λειτουργίας "Spot Control" για ακόμα υψηλότερη ποιότητα εικόνας.
Συμπληρωματικά, η νέα τηλεόραση της LG διαθέτει εύκολη συνδεσιμότητα με όλες τις συσκευές ήχου και εικόνας στο σπίτι, χάρη στην ασύρματη σύνδεση AV, ενώ η πλατφόρμα NetCastTM Entertainment Access προσφέρει τη δυνατότητα streaming περιεχομένου με ευρυζωνική σύνδεση Internet, ανοίγοντας «απεριόριστους» ορίζοντες online ψυχαγωγίας με την αναπαραγωγή βίντεο, ταινιών και μουσικής.

Τέλος, ακόμη μια πρωτοπορία που εισάγει η LX9500, είναι η υποστήριξη της λειτουργίας Multi Picture Format (MPF), το παγκόσμιο πρότυπο για τις τρισδιάστατες εικόνες που επιτρέπει την αναπαραγωγή user created 3D περιεχομένου απευθείας στην οθόνη της τηλεόρασης χωρίς τη χρήση Η/Υ.Τεχνικά xαρακτηριστικά

3D TV (Shutter glasses type)
Full LED Slim με Spot Control (Local Dimming)
Σχεδιασμός INFINIA Borderless
Ανάλυση Εικόνας Full HD 1080p
Δυναμικός λόγος αντίθεσης 10,000,000:1
Τεχνολογία TruMotion 400Hz
Wireless AV Link
DLNA ready Υποστήριξη MPF για 3D κάμερα
Πλατφόρμα NetCastTM
Δυνατότητα video calling με SkypeTM
Πιστοποίηση isf
Picture Wizard II
Crystal Gradation with Varying Light (Facet)
Invisible Speaker (10W + 10W + 5W)
Infinite Sound
Clear Voice II
USB 2.0 (HD DivX, MP3, JPEG, etc)
HDMI 1.4
Intelligent Sensor
Smart Energy Saving Plus
ECO Flower

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More