Απο που μας παρακολουθουν

80χρονος έχει να φάει και να πιει εδώ και 70 χρόνια!

Επιστήμονες ερευνούν την περίπτωση ενός 82 χρονου άνδρα, ο οποίος ισχυρίζεται ότι εδώ και 70 χρόνια δεν τρώει και δεν πίνει!

Ο Prahlad Jani (στη φωτογραφία) έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο του Ahmedabad υπό την αυστηρή παρακολούθηση συνεργατών του ινδικού οργανισμού αμυντικής έρευνας και ανάπτυξης, προκειμένου να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα του.

Οι αρμόδιοι, παραδέχονται ότι έχουν περάσει ήδη 6 ολόκληρες ημέρες χωρίς τροφή και νερό κι όμως το σώμα του δεν εχει ακόμη παρουσιάσει σημάδια αφυδάτωσης! Ο ίδιος ο 82χρονος λέει ότι αυτό οφείλεται στην πνευματική θέληση για ζωή. Αν κάτι τέτοιο αποδειχτεί, τότε ίσως ο Prahlad Jani να κρατά το κλειδί που θα ανοίξει τη πύλη της επιβίωσης σε στρατιώτες και θύματα πολέμων που θα μπορούσαν να επιβιώσουν χωρίς τα απαραίτητα σε περιόδους κρίσης!

Ο Dr G. Ilavozhagan, διευθυντής του ινστιτούτου άμυνας της φυσιολογίας δηλώνει: "Εάν αποδειχτούν πραγματικότητα οι ισχυρισμοί του, μιλάμε για μια επανάσταση στην ιατρική επιστήμη. Θα είμαστε σε θέση να σώσουμε ανθρώπινες ζωές. Θα μπορούμε να παρουσιάσουμε στο κόσμο τεχνικές επιβίωσης υπό αντίξοες συνθήκες"!

Το νόμισμα έχει δύο όψεις. Υπάρχει και η άλλη πλευρά, εκείνη της αμφισβήτησης, όπου....


θεωρεί πως το περιστατικό είναι ατυχές. Η Dr Joanna McMillan Price, πασίγνωστη αυστραλέζα διατροφολόγος, πιστεύει ακράδαντα πως η έρευνα αυτή είναι άκρως επικίνδυνη.

"Ποιο είναι όλο το θέμα; Να επιδείξουμε πνευματική δύναμη; Στην περίπτωση που δεν πιει κάποιος νερό ή δεν φάει τουλάχιστον για μια εβδομάδα, τότε οι μυς καταρρέουν, η παροχή ενέργειας προς τον εγκέφαλο δεν υφίσταται και κάπως έτσι οδηγούμαστε σε καρδιακή προσβολή. Δεν πρέπει να παίζουμε με σοβαρά ζητήματα υγείας. Η ιδέα της ισχυρής πνευματικής θέλησης δεν μπορεί να αντικαταστήσει τα τρόφιμα, την απαιτούμενη ενέργεια, τις πρωτεΐνες, το νερό και είναι γελοία!" συμπληρώνει εμφανώς εκνευρισμένη από το συμβάν.

Κατά καιρούς, εμφανίζονται άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι με την αυτοσυγκέντρωση και τις πνευματικές δυνάμεις υπερνικούν τους νόμους της φύσης! Μία από τι ςπιο γνωστές πειρπτώσεις είναι αυτή του γιόγκι Pullavar.

1 σχόλια:

να ερθει στην Ελλαδα για σεμιναρια!!

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More