Απο που μας παρακολουθουν

Η 8η πιο σημαντική εφεύρεση στον κόσμο!


"Το iPhone, το έξυπνο τηλέφωνο της apple το χρησιμοποιούν 42 εκατομμύρια χρήστες. Σύμφωνα με έρευνα, στην οποία συμμετείχαν 4.000 άτομα στη Μεγάλη Βρετανία είναι η 8η πιο σημαντική εφεύρεση στον κόσμο μπροστά ακόμα και από το αυτοκίνητο αλλά και τη φωτογραφική μηχανή.
Ο τροχός ψηφίστηκε ως η πιο σημαντική εφεύρεση στην ιστορία, με το αεροπλάνο στη δεύτερη θέση. Στη τρίτη θέση βρίσκεται η λάμπα, στην τέταρτη θέση το διαδίκτυο ενώ στην πέμπτη θέση βρίσκεται...ο υπολογιστής.
Οι εφευρέσεις που συμπληρώνουν τη πρώτη δεκάδα είναι το τηλέφωνο στην έκτη θέση, ακολουθεί η πενικιλίνη στη έβδομη, το iphone στη όγδοη, το καζανάκι ένατο και τη δεκάδα κλείνει ο κινητήρας εσωτερικής καύσης.
Ο Λάνς Μπατσελόρ, διευθυντής της Tesco Mobile αναφέρει ότι η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε άτομα μεταξύ 18 και 65 ετών και δήλωσε ότι "Όλες οι εφευρέσεις που περιλαμβάνονται στον κατάλογο έχουν αλλάξει τον κόσμο για πάντα".
Μερικές εφευρέσεις όπως το πλυντήριο και το τιμόνι έχουν κάνει τη ζωή μας ευκολότερη, ενώ η ασύρματη τεχνολογία και το διαδίκτυο έχουν αλλάξει την επικοινωνία. Άλλες , όπως το τηλεχειριστήριο, το σεσουάρ και ηλεκτρική σκούπα μας διευκολύνουν.

Σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία, δεν είναι καθόλου περίεργο που το iPhone πωλείται στα ράφια του Tesco (σούπερ μάρκετ) , στην Αγγλία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More