Απο που μας παρακολουθουν

Οι GAMA -Greek-American Motorcycle Association

Οι GAMA -Greek-American Motorcycle Association ( Ελληνική-Αμερικανική Ένωση Μοτοσικλέτας).

 Ιδρύθηκε από Έλληνες στην Αμερική. Τα ιδρυτικά μέλη είναι από από το Σικάγο και απο όπου ξεκίνησαν στα τέλη της δεκαετίας του 1990 , πάθος να οδηγούν, αλλά και περήφανοι για την κληρονομιά τους. Τα μέλη της έθεσαν κάποιους κανόνες και πολιτικές, για παράδειγμα, «Θα πρέπει να είναι ελληνικής καταγωγής» ή «παντρεμένος με Ελληνα-ιδα να συμμετάσχουν». Κατά τη διάρκεια των ετών  Έλληνες αναβάτες  οι οποίοι έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον για την Ελληνική Ένωση Αμερικής Μοτοσικλέτα έχουν γίνει μέλη και συνειδητοποιήσαν ότι η GAMA είναι για όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ!

 και όπως αναφέρουν στην όμαδα τους στο Facebook "Θα θέλαμε να έχουμε όλους τους συναδέλφους Έλληνες, από τις ΗΠΑ και τον κόσμο που οδηγούν να ενταχθούν,αν έχετε Έλληνες φίλους που οδηγούν, διαδώστε το, ζητήστε τους να συμμετάσχουν σε αυτήν την ομάδα στο Face book για να λάβει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ποιον να απευθυνθούν και πώς να συμμετάσχετε. Θα θέλαμε πολύ να δούμε όλους τους αδελφούς μας Έλληνες, που οδηγούν να ενταχθούν και να καταστεί η μεγαλύτερη ελληνική Αμερικανική Ένωση Μοτοσικλέτας στο Ιλλινόις και στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και τον κόσμο. GAMA-ILLINOS / GAMA-Νέα Υόρκη / GAMA-Φλόριντα / GAMA-Καλιφόρνια /GAMA -Καναδά / GAMA-Ιντιάνα και ούτω καθεξής."

 Το μόνο που μπορεί να πεί κανείς ότι τα αδέρφια μας στην αμερική και σε όλων τον κόσμο μας κάνουν υπερήφανους με την δράση τους, καλή επιτυχία σε ότι κάνετε ,είμαστε χιλιόμετρα μακριά αλλά είναι σαν είμαστε δίπλα σας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More