Απο που μας παρακολουθουν

Πώς να αλλάξετε θέμα στο Facebook.


Μήπως βαρεθήκατε τα κλασσικά χρώματα του Facebook? Θέλετε να αλλάξετε χρώμα ή φόντο στη δημοφιλέστερη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αλλά δεν μπορείτε να βρείτε το τρόπο?


Η αλήθεια είναι ότι αυτό το πράγμα δεν μπορεί να γίνει. Το Facebook δεν μας δίνει αυτή τη ιδιότητα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αλλάξουμε το φόντο ή τα χρώματα που θέλουμε με την προϋπόθεση ότι μπορούμε να τα βλέπουμε μόνο εμείς στον υπολογιστή μας.


Θα εγκαταστήσουμε ένα "Add-on" στο firefox.


Το Add-on είναι το Stylish και μπορείτε να το βρείτε εδώ:
Πατάτε "Add to Firefox" μετά "Εγκατάσταση Τώρα" και έπειτα "Επανεκκίνηση Firefox".










Το μόνο που απόμεινε τώρα είναι να "Φορτώσουμε" ένα θέμα.


Μεταβαίνουμε στο παρακάτω σύνδεσμο
και διαλέγουμε κάποιο από τα εκατοντάδες θέματα που υπάρχουν και κάνουμε κλικ στο σύνδεσμο που μας ενδιαφέρει. Στην επόμενη σελίδα συνήθως έχει και μια προεπισκόπηση για να δούμε πώς είναι αυτό το θέμα. Σε μερικά θέματα όμως δεν έχει και οπότε θα πρέπει να το δοκιμάσουμε για να δούμε αν μας αρέσει το θέμα. Αν δεν μας αρέσει απλά το απενεργοποιούμε.


Εμείς διαλέξαμε το πρώτο και πατήσαμε κλικ στο σύνδεσμο.





Βγαίνει μια σελίδα που έχει ευτυχώς προεπισκόπηση. Μας αρέσει και θέλουμε να βάλουμε αυτό το θέμα. Πατάμε πάνω δεξιά "Install with Sylish"





Βγαίνει ένα παράθυρο που μας ενημερώνει σε ποιες σελίδες θα γίνει η αλλαγή θέματος. Πατάμε Install.





Αυτό ήταν. Άν μπείτε στο Facebook τώρα, το θέμα θα έχει αλλάξει. Να ένα παράδειγμα:





Άν θέλετε να αλλάξετε ή να βγάλετε το θέμα απλά πηγαίνετε Εργαλεία -> και στη καρτέλα User Stylish κάνετε Απενεργοποίηση ή Απεγκατάσταση το θέμα και κάνετε εγκατάσταση άλλο αν επιθυμείτε.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More