Απο που μας παρακολουθουν

Νανοβιονικό γιλέκο-T-shirt

Το nanobionic® είναι μια νέα πρωτοποριακή τεχνολογία σε μορφή υφαντικής ύλης. Διασφαλίζει ότι η ενέργεια που ακτινοβολείται από το σώμα μας, επιστρέφει πίσω στον χρήστη. Πρακτικές δοκιμές αποδεικνύουν ότι η πρόσθετη αυτή ενέργεια έχει θετική επίδραση στην απόδοση και την ευεξία.

Το nanobionic® είναι ένα ύφασμα υψηλής τεχνολογίας φτιαγμένο από βιο-κεραμικά υλικά, που αντανακλά τις Άπω Υπέρυθρες Ακτίνες (Far Infrared Rays) που εκπέμπει το σώμα μας πίσω σε αυτό.

Το σώμα μας αποτελείται από 70% νερό. Οι Άπω Υπέρυθρες Ακτίνες που αντανακλώνται από την τεχνολογία nanobionic® αλληλεπιδρούν με τα
μόρια του νερού. Διεισδύουν σε βάθος στο σώμα αυξάνοντας τα επίπεδα ενέργειας των μορίων νερού (τα μόρια νερού έρχονται σε κατάσταση τροχιάς και μεταφέρουν ενέργεια).

Οι μικροδονήσεις των μορίων του νερού προκαλούν μια θερμική αντίδραση, η οποία εξισορροπεί τη θερμοκρασία του σώματος.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία χρησιμοποιεί τη γνώση που υπήρχε από την αρχαιότητα σχετικά με την ικανότητα συγκεκριμένων μετάλλων να αντανακλούν πίσω τις θερμικές ακτίνες. Επιπλέον, υπάρχει μακροχρόνια χρήση των Άπω Υπέρυθρων Ακτίνων στην ιατρική για θεραπευτικούς λόγους.

nanobionic® - Επίδραση

Το αποτέλεσμα αυτής της αντανάκλασης είναι: αύξηση της απόδοσης, μείωση της πρόωρης κόπωσης, αύξηση της δύναμης των κάτω άκρων και της μέσης, βελτίωση της ισορροπίας, βελτίωση της ελαστικότητας, αύξηση της δυνατότητας συγκέντρωσης και αίσθηση ευεξίας.

nanobionic® – Πιθανές χρήσεις

Τα προϊόντα της nanobionic® χρησιμοποιούνται από υγιή άτομα που αναζητούν μια πιο δραστήρια καθημερινότητα γεμάτη ζωντάνια και δυναμισμό, από ασθενείς με διαφορετικής φύσεως προβλήματα που αναζητούν ανακούφιση και ενέργεια, αθλητές σε ερασιτεχνικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και από στρατούς διαφόρων χωρών.

Μετά από έρευνες που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι τα προϊόντα nanobionic® μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην καθημερινότητά μας και να κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη, πιο ευχάριστη και πιο ποιοτική.

Άπω Υπέρυθρες Ακτίνες

Οι υπέρυθρες ακτίνες είναι απολύτως ασφαλείς. Για την ακρίβεια, είναι τόσο ασφαλείς που τα νοσοκομεία εδώ και χρόνια κάνουν χρήση θερμαστρών με υπέρυθρες ώστε να ζεστάνουν τα νεογέννητα μωρά. Οι υπέρυθρες, σε αντίθεση με τις υπεριώδεις ακτίνες (κρεβάτια solarium) ή τις ακτίνες των φούρνων μικροκυμάτων, βρίσκονται στο ασφαλές εύρος του φάσματος του φωτός.

Η αντανάκλαση των Υπέρυθρων Ακτίνων του σώματος μας, με την χρήση των προϊόντων της nanobionic®, στην ουσία εισχωρεί εσωτερικά, σε βάθος 5 περίπου εκατοστών στο σώμα μας δημιουργώντας μια γλυκιά ζέστη, επιδρόντας στους ιστούς και τα κύτταρα, βοηθώντας έτσι στην γρηγορότερη αναγέννηση τους.

Τιμή: 298,00 €

Η εταιρεία 
http://www.nanobionic.com/page/default.asp?id=3&la=1
shop zougla.gr
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=92&cid=135&mid=148

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More