Απο που μας παρακολουθουν

ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,ΝΕΑ,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,ΔΙΑΦΟΡΑ

ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,ΝΕΑ,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,ΔΙΑΦΟΡΑ

ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,ΝΕΑ,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,ΔΙΑΦΟΡΑ

ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,ΝΕΑ,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,ΔΙΑΦΟΡΑ

ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,ΝΕΑ,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,ΔΙΑΦΟΡΑ

Δείτε πως κατάφεραν να κρύψουν ένα ολόκληρο εργοστάσιο παραγωγής αεροσκαφών !

Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, σε μια προσπάθεια να αποκρύψουν το εργοστάσιο παραγωγής αεροσκαφών από τον εχθρό, οι αξιωματικοί του Lockheed Air Burbank (γνωστό σήμερα ως Bob Hope Airport) αποφάσισαν να το καμουφλάρουν με έναν εντελώς ασυνήθιστο τρόπο για εκείνη την εποχή. Για τους πιλότους του εχθρού, το εργοστάσιο φαινόταν σαν μία κατοικημένη περιοχή! Δείτε παρακάτω το καμουφλάζ…

το πρίν και το μετά.............

Εορτολόγιο "Σήμερα"(ένα χρήσιμο προγραμματάκι για τον υπολογιστή σας)

Το "Σήμερα" είναι μία Ελληνική εφαρμογή ημερολογίου / εορτολογίου. Δείχνει καθημερινά με πρακτικό τρόπο όλες τις ονομαστικές γιορτές, ιστορικά γεγονότα και πολλά αστρονομικά στοιχεία. Μπορείτε να προσθέσετε και δικές σας ημερομηνίες, αντίστροφες μετρήσεις και πολλά ακόμα. Έχει τη δυνατότητα να τυπώνει και ημερολόγια. Πιο αναλυτικά.

Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν, 100% χώρις spyware ή adware!

Η δωρεάν έκδοση περιλαμβάνει όλες τις παραπάνω δυνατότητες εκτός από συνεργασία με το outlook.

Για Windows 98/2000/XP/Vista

Κατεβάστε από εδώ
http://www.itoday.gr/Today-3.9.3-Free.exe

Ερμήνευσε τα χαρακτηριστικά ενος προσώπου!

Τα χαρακτηριστικά του προσώπου έχουν και αυτά την δική τους προσωπική ερμηνεία και μπορούν να μας δώσουν μία λεπτομερή ανάλυση της προσωπικότητας. Η φυσιογνωμία μπορεί να σε βοηθήσει να ερμηνεύσεις απλά και μόνο με ένα βλέμμα τον χαρακτήρα των ανθρώπων που γνωρίζεις, αλλά να μάθεις και ακόμα περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σου....


Μάτια

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και ανάλογα με το μέγεθος, το σχήμα ή και το χρώμα τους, επηρεάζουν την προσωπικότητα του ανθρώπου με τρόπο διαφορετικό.

Μεγάλα μάτια:
Τα μεγάλα μάτια, εκτός από την εξωτερική ομορφιά που χαρίζουν, φανερώνουν ότι το άτομο έχει ενθουσιώδη και κάποιες στιγμές επιπόλαιο χαρακτήρα.

Μικρά μάτια:
Το άτομο που έχει μικρά μάτια είναι εσωστρεφές και έχει πολλά αφανέρωτα μυστικά. Δεν αποκαλύπτει εύκολα τον πραγματικό του χαρακτήρα. Αν τα μικρά μάτια έχουν και...

Δείτε Τι Γράφουν Τα Τουρκικά Σχολικά Βιβλία Για Την Ελλάδα!

Ενώ το βιβλίο Ιστορίας που διδάσκονται τα Ελληνόπουλα στη ΣΤ’ Δημοτικού εξυμνεί τις «προοδευτικές» προσπάθειες των Οθωμανών να ενισχύσουν την εκπάιδευση των Ελλήνων κατά την Τουρκοκρατία -και ξεχνάει το κρυφό σχολειό- το αντίστοιχο εγχειρίδιο της γείτονος διδάσκει στους Τούρκους μαθητές ότι:

-Σελίδα19: «Τα νησιά του Αιγαίου βρίσκονται σήμερα υπό ελληνική κατοχή».

-Σελίδα 21: «Η Ελλάδα δεν έχει τη δύναμη να διατηρήσει στο Αιγαίο την ειρήνη». (!!!)

-Σελίδα 65: «Η ειρήνη στη Μέση Ανατολή και η ασφάλεια στην Ασία είναι δυνατόν να διατηρηθεί με την επιστροφή αυτών των νησιών στην Τουρκία».

-Σελίδα 110: «Η Τουρκία καθόρισε τα χωρικά της ύδατα στα 6 μίλια το 1930. Έτσι η Χίος, η Μυτιλήνη και η Σάμος βρίσκονται μέσα στα χωρικά ύδατα της Τουρκίας.Το δικαίωμα κυριαρχίας μιας χώρας στα δικά της χωρικά ύδατα της επιτρέπει να ασκεί τα ίδια δικαιώματα στα νησιά που βρίσκονται σε αυτά τα ύδατα».

Αυτά και άλλα πολλά αλιεύει κάποιος από την πρώτη κιόλας ανάγνωση του βιβλίου Ιστορίας (έκδοση 1996) το οποίο διδάσκεται σήμερα συστηματικά στις μεγαλύτερες τάξεις του τουρκικού σχολείου οκταετούς υποχρεωτικής φοίτησης.

Το συγκεκριμένο σύγγραμμα που τιτλοφορείται τα «Τα δίκαια της Τουρκίας στο Αιγαίο» (EgeDenizinde TurkHaklari) και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στη γείτονα το 1955! με την υπογραφή του Τούρκου καθηγητή Ιστορίας Μεχμέτ Σακά.

Βάση των αυθαίρετων ιστορικών θεωριών τις οποίες σήμερα διδάσκονται στις ιστορικές ακαδημίες και στις στρατιωτικές σχολές της Τουρκίας,όλοι οι πολιτισμοί του Αιγαίου-μεταξύ αυτών και ο ελληνικός-ήταν τουρκικής προέλευσης!

Φτάνουν στον παραλογισμό να θεωρούν Μινωίτες, Μυκηναίους, Ίωνες, Τρώες και Πελασγούς προτουρκικές φυλές που κατοικούσαν στο Αιγαίο.

Σύμφωνα με αυτές τις απίστευτες θεωρίες, οι Έλληνες δεν ήταν παρά ένα μικρό παρακλάδι του «μεγάλου τουρκικού λαού»,του «μοναδικού που είχε τη δύναμη να δημιουργεί μεγάλα κράτη και πολιτισμούς»!

Ακόμη πιο προχωρήμενη είναι η εργασία του Σελαχατίν Σαλιζίκ (Turk Yunaniliskilerivefiliki eteria) όπου περιλαμβάνονται αλλόκοτοι ισχυρισμοί όπως ότι ο ελληνικός πολιτισμός ήρθε ....

Elisany Silva - Η πιό ψηλή έφηβη στον κόσμο!

Αν είχε γεννηθεί αγόρι, οι ατζέντηδες του μπάσκετ θα έκαναν «ουρά», για να υπογράψει συμβόλαιο μαζί τους. Η 14χρονη Elisany Silva, όμως, από τη Βραζιλία είναι μία έφηβη που βλέπει τον κόσμο από ύψος 2,06 μέτρων και που θέλει να ασχοληθεί με τη μόδα και να γίνει μοντέλο!
Η ζωή της δεν είναι καθόλου εύκολη εξαιτίας του ασυνήθιστου ύψους της. Τα άλλα κορίτσια στην ηλικία της έχουν κατά μέσο όρο ύψος 1,51μ.. Η ίδια λέει ότι δυσκολεύεται να κινηθεί μέσα στο σπίτι της, αφού χτυπάει συνέχεια το κεφάλι της στα δοκάρια της οροφής (!) και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σχολείο, γιατί δεν χωρούσε μέσα στο σχολικό που την πηγαινοέφερνε σε αυτό, με αποτέλεσμα να διαβάζει μόνη της στο σπίτι.
Η 14χρονη πάσχει από «γιγαντισμό» και η μητέρα της προσεύχεται να σταματήσει να ψηλώνει, γιατί ανησυχεί για τη φυσική και την ψυχική της υγεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βραζιλία, η έφηβη, ωστόσο, θα κάνει το ντεμπούτο της στην πασαρέλα σε επίδειξη νυφικών ρούχων στην πόλη Belem.

Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ TV!(Λαζοπουλος)

Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, οι διαπραγματεύσεις που κάνει ο Μέγας Αριστερός (με την 735 BMW) και υπερασπιστής(;) των απανταχού φτωχών Λάκης Λαζόπουλος με τον Alpha έχουν ως εξής:
Ζητάει για τη νέα σεζόν........ 5.100.000 για 30 εκπομπές.
Δηλαδή 170.000...ευρώ ανά εκπομπή.
Με δεδομένο ότι ο καθαρός χρόνος (εκτός διαφημίσεων) είναι περίπου 2 ώρες, αυτό σημαίνει ότι το "ταλέντο" Λάκη του Αριστερούλη εκτιμάται από τον ίδιο σε 1.416 ευρώ ανά λεπτό!
Χωρίς να υπολογίζεται το added value και τα "παράπλευρα έσοδα" όπως π.χ. η τζάμπα διαφήμιση του θεάτρου του ή οι πωλήσεις δικαιωμάτων.
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Λάκης ο Αριστερούλης πούλησε τα δικαιώματα προηγουμένων εκπομπών σε εκδοτικό οίκο για ...μόλις 7.000.000 ευρώ (Επτά Εκατομμύρια Ευρώ!!!)
Τα σχόλια δικά σας .....

Επιστολή 33 Πρεσβέων προς Παπανδρέου

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,
Οι υπογράφοντες, έχοντας επί δεκαετίες υπηρετήσει τα εθνι­κά μας θέματα, δικαι­ώματα και συμφέρο­ντα, επιθυμούμε να εκφράσουμε την ικα­νοποίησή μας για τις δημόσιες δηλώσεις σας κατά την συνά­ντηση στο Ερζερούμ με τον Τούρκο ομόλογό σας και με τους πρέσβεις της γείτονος. Παρ' όλη όμως την ευθεία και δημοσία αυτή προβολή των θέσεών μας δεν παύουμε να ανη­συχούμε μήπως η σημερινή οικονομική συγκυρία πλήξει τελικά τα εθνικά μας θέ­ματα, εν όλω ή εν μέρει, ανεπανόρθωτα. Και τούτο για τους παρακάτω λόγους τους οποίους επιτρέψτε μας να σας εκθέ­σουμε επιθυμώντας να συμβάλουμε και εμείς στον διεξαγόμενο σήμερα δημό­σιο διάλογο, ως απλοί πολίτες, χωρίς βεβαίως να αμφισβητείται η αρμοδιότητα της κυβερνήσεως να διαμορφώνει την εξωτερική πολιτική:
Όταν μια χώρα διέρχεται κρίση, όπως τώρα η πατρίδα μας, είναι λογικό να απο­φεύγει να συνάπτει συμφωνίες που θα τη δεσμεύσουν για πολύ μετά το τέλος της κρίσης και, πιθανότατα, εις το διηνεκές.
Στις θεμελιώδεις υποχρεώσεις που ε­πιβάλλει ....

Το κλάμα μου δεν θα στερέψει ποτέ για τον Αστυνομικό -Σωτήρα του παιδιού μου

Άλλοι ληστεύουν τις περιουσίες του κόσμου κι ο Λαζόπουλος τους αποκάλει "παιδιά που διεκδικούν" κι άλλοι κυνηγούν αυτούς που ληστεύουν κι ο Λαζόπουλος..ουτε καν τους αναφέρει..αλλά συνεχίζει το "γλέντι" στην εκπομπή του..!! Δυο νέοι την Τρίτη χάθηκαν, γιατί ήθελαν να συλλάβουν όχι κάποιον που εγκλημάτισε στην οικογένειά τους...
αλλά σε έναν άγνωστο πολίτη..! Άραγε αυτό είναι κάτι που έχει την δύναμη να το κάνει ο καθένας?
Προσωπικά με είχαν βοηθήσει όταν η κόρη μου είχε πάθει τροφική δηλητηρίαση και σχεδόν ανάισθητη την πηγαινα στο νοσοκομείο και ζητησα την βοηθειά τους για να ξεφύγω από την κίνηση..!! Με πήγαν συνοδεία μέσα σε 3 λεπτά..!! Ο ένας αστυνομικός τότε, ήταν ο Σκυλογιάννης Γιωργος..!! Απο χθες που είδα την φωτογραφία δεν σταματάω να κλαίω τον Σωτήρα του παιδιού μου..!!
Πως να βοηθήσω αυτην την μάνα?? Το μονο που μπορώ να κάνω είναι να πάω στην κηδεία του παιδιού της και να γνωρίσω την μητέρα του από κοντά, να ευχαριστησω την ίδια για το παληκάρι που ανέθρεψε και να της εξηγήσω την απόφαση που πήρα με τον άντρα μου..!!
Γιώργος, θα είναι το όνομα του παιδιού που θα φέρω στον κόσμο σε 5 μήνες..!!
Γιώργο μου, αγόρι μου, εύχομαι να αναπαυθεί η ψυχούλα σου..!! Και του συναδέρφου σου..!!
Η κόρη μου θα σε ευγομωνεί για πάντα..!! Και ο γιος μου που θα γεννηθεί σε λίγους μήνες, θα μάθει όταν μεγαλώσει πως πήρε το όνομά σου..!!
Σ ευχαριστώ που έχω την κορούλα μου δίπλα μου αυτην την στιγμή..!!
Δεν θα σταματησω να κλαίω ποτέ για σένα..!

πηγή  
tro-ma-ktiko

ομαδα ΔΙΑΣ {{ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ !!!}}

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More